Menu

MBs Venner

 

MBs Venner er en støtteforening for Maribo Boldklub, og gennem foreningens 40-årige virke har vi ydet økonomisk støtte til boldklubbens ungdomsafdeling.

MBs Venner har et medlemstal på ca. 130, som støtter os med p.t. 50,- kr. om året i kontingent. Ca. 50 af medlemmerne udgør den aktive del af foreningen, og alle finder deres indsats aldeles vigtig - netop fordi deres indsats til sidst munder ud i en støtte til spillere, trænere og ledere i Maribo Boldklub.

Vore indtægter har vi i de sidste mange år skaffet ved salg af lopper og møbler, som venlige folk i Maribo - ja, på hele Lolland-Falster - forærer os. Vi afhenter med glæde alle disse effekter, efter nærmere aftale med giveren.

Vi afhenter effekter hele året.

Salget af alle disse gode ting foregår fra ca. medio marts til ca. medio oktober.                                                 

Vi sælger lopper på Maribo Torv hver lørdag.

Hver anden lørdag sælger vi desuden møbler fra de 2 møbelhaller og fra loppebutik og boglager i P. Hattens Gård i Jernbanegade.

Vi er også med på  alle onsdags-markederne i Maribo i juli og august måned.  

Derudover opretter vi en speciel julebutik i P. Hattens Gård udover loppebutikken. Den holder åbent i november og december måned.

På Maribo Boldklubs hjemmeside kan du se, hvornår vi holder åbent, ligesom du kan få udleveret en lille seddel med åbningstiderne på et af vores salgssteder.

Vil du være medlem af Maribo Boldklubs Venner?                 

Hvis du vil støtte os i arbejdet, kan du melde dig ind i MBs Venner ved at kontakte en fra bestyrelsen - og det samme gælder, hvis du kunne tænke dig at være en af de aktive.                                                                                      

Du kan kontakte os på tlf. 60 49 73 28.

Dette er også nummeret, hvis du har lopper eller møbler til afhentning.

Du ringer og venter - vi kommer og henter ...

MBs Venner

Luk