Menu

MBs Venner

 

MB´s Venner er en støtteforening for Maribo Boldklub, og gennem foreningens 40 årige virke har vi  ydet økonomisk støtte til boldklubbens ungdomsafdeling.

 MBs Venner har et medlemstal på ca. 130, som støtter os med p.t. 50,- kr. om året i kontingent. Ca. 50 af medlemmerne udgør den aktive del af foreningen, og alle finder deres indsats aldeles vigtig - netop fordi deres indsats til sidst munder ud i en støtte til spillere, trænere og ledere i Maribo Boldklub.

Vore indtægter har vi i de sidste mange år skaffet ved salg af lopper og møbler, som venlige folk i Maribo - ja, på hele Lolland-Falster - forærer os. Vi afhenter med glæde alle disse effekter efter nærmere aftale med giveren. Vi afhenter i alle årets måneder.

Salget af alle disse gode ting foregår fra ca. medio marts til ca. medio oktober.                                                  På Torvet sælger vi lopper hver lørdag. Hver anden lørdag sælger vi desuden møbler fra vore 2 møbelhaller og fra vor loppebutik og boglager i P. Hattens Gård i Jernbanegade. Vi er også med på  alle onsdags-markederne i Maribo i juli og august måned.  Derudover opretter vi en speciel julebutik i P. Hattens Gård ved siden af loppebutikken med åbningstider i november og december måned.

På Maribo Boldklubs hjemmeside: www.maribobk.dk kan du se, hvornår vi holder åbent, men dette kan du også blive orienteret om på vore salgs-steder, hvor du kan få udleveret en lille seddel med åbningstiderne.

www.maribobk.dk kan du også orientere dig om vor bestyrelses sammensætning.                                     Hvis du vil støtte os i arbejdet, kan du melde dig ind i MBs Venner ved at kontakte en fra bestyrelsen - og det samme gælder, hvis du kunne tænke dig at være en af de aktive.                                                                                      

Du kan kontakte os på tlf. 60 49 73 28 - Ring på samme nr., hvis du har lopper eller møbler til afhentning:

Du ringer og venter - vi kommer og henter ...

MBs Venner