Menu

Landskamp tur fredag d. 11.november

image højt humør og nye tørklæder
Marina Pedersen
14. november 2016 kl. 10:52
fantastisk tur for U9 til U13

Jeg har fået dette ref. fra Brian som var med på turen:

Sidst på eftermiddagen i fredag d. 11. nov. begav 50 spiller og 7 leder fra Maribo Boldklub sig mod Parken for at se Danmark mod Kazakhstan.  På turen mod Parken var der spænding og god stemning i bussen hvor alle spiste deres medbragte mad og slik, på turen derind udfyldte alle de tipskupon som Morten Bruun havde lavet, hvor drengene skulle gætte på hvem der scorede kampens første mål, stillingen efter de første 45 min. og resultatet af kampen  og ikke mindst dagens tilskuere tal.

Ved ankomsten til Parken fik alle udleveret deres landsholdstrøklæde og herefter gik vi ind på vores pladser lige bag det ene mål, hvor vi først fik testet at ALLE Maribo Boldklubs drenge kan vores national melodi. Fra vores pladser kunne vi på meget tæt hold se Danmark bringe sig foran og se Christian Eriksen scorer på straffe til 2 - 1. Vi fik en dansk sejr på 4 -1 og så Christian Eriksen scorer et flot mål og høre Parkens kæmpe jubel da Kasper Dolberg kom på banen til sin første landskamp. 

Efter kampen fandt vi vores bus og turen gik igen på Lolland, på vej hjem i bussen blev en flot præmie overrakt til Bertil, som havde gættet rigtig på vores tipskupon, og herefter faldt flere og flere i søvn på vejen mod Maribo Boldklub, hvor vi landede kl. 1.40 - Lidt senere end beregnet, pga. en lukket motorvej. Her blev en masse trætte men, glade børn afhentet.  

Stort tak til alle de leder som deltog i turen, især Morten som har lagt en stort arbejde i turen - Og et lige så stort tak til alle drengene for en hyggelig tur og god opførsel, det er en fornøjelse at være på tur på jer.  

Ungdomsudvalget siger også mange tak til Maribo Boldklubs venner, som har givet et tilskud til bussen, hvilket betød at drengene kunne komme til landskamp til en meget fornuftig pris.

 

Maribo Boldklub

En del af noget større