Menu

Fodbold kongres i Horsens

image Brian, Henrik og Mads
04. marts 2019 kl. 13:35
en del af noget større

 

MB repræsenteret ved årets Fodbold Kongres 2019. Marina, Brian, Henrik og Mads var i weekenden i Horsens for at deltage i årets Fodbold Kongres 2019.

Ungdoms formand Marina: “Fælles for os alle 4 var oplæg vedr. Claus Meyer, det var virkelig sjovt og levende fortalt. Det omhandlede Claus´ iværksætteri, med fokus på gode råvarer og ordentlig mad.
Mit fagspor vægtede klub og medlems udvikling. Med hjem fik jeg gode ideer til en mere åben bestyrelse, ideer til at skabe flere frivillige hænder i foreningen og ikke mindst en masse gode snakke/debatter med andre klubledere.Afrundingen med Ebbe Sand og Jon Dahl Tomasson, var også interessant.”

De 2 pigetrænere Mads & Henrik: “Super interessant på pigesporet, med info på forskellen og lighederne mellem drenge og piger. For pigerne er en god træner, engagement og sociale kompetencer noget af det vigtigste.”

Til sidst havde Brian, træner for U15 at sige: “Talent udvikling var mit spor. Her havde vi oplæg af Peter Møller fra DBU og Flemming Pedersen fra FC Nordsjælland.
Og til sidst en workshop, hvor vi i mindre grupper på 8 drøftede: Fodbold faglig bevidsthed, tidlig specialisering og leg vs. målrettet træning.
Her var jeg så heldig at komme i gruppe med Aab’s sportschef Allan Gaarde og Jim Stjerne Hansen fra Brøndbys bestyrelse.”