Menu

Fodbold skolens 25 jubilæum

image Arne Evendahl modtager Diplom
Marina Pedersen
20. juli 2017 kl. 09:25
Diplom

I anledning af Maribo boldklubs 25 års jubilæum, modtog Arne på MBs vejne en flot jubilæums trøje, som Mogens Mika fra DBU overrakte ved en ceremoni i klubben d. 5. Juli.

Mogens holdt en flot tale hvor han bla. fortalte at vi kun er 2 klubber under DBULF som har været med alle 25 år, det er vi stolte af.

I år havde vi 98 børn på fodboldskolen, 6 trænere: Søren Andersen, Martin Boesen, Thomas Løvendahl, Mathias Thomsen, Carsten Jacobsen og Kenneth Larsen og  6 assistenter: Mathias Baltzer, Mathias Jacobsen, Bastian Jensen, Claus Kjeldsen, Per Jensen og Elias Pedersen. trænerleder var Brian L. Hansen, Marina fungere som skoleleder og køkkendame, igen sammen med Stina Jensen.

Maden blev sponsoreret af: Rema 1000, MBs venner, Bar2, LP, Helmut Nielsen, Bøtø Strandpark, den gamle Bagergaard, EDC Maribo, Rene Nybolig og Falck i Maribo, Restaurant Banghave lavede mad til os uden løn , Brugsen i Maribo støtter med varer, Slagter Engdahl støtter med kød, Meny sponsorerer mælk og vand til trænerne hele uge, vi takker hermed jer alle for støtten, det har været fantastisk at kunne tilbyde mad, drikke og frugt igen i år.

Vi havde en fantastisk hyggelig træner aften, og en meget succesfuld forældre/ børne aften med 200 deltagere, det var rigtigt dejligt med så stor opbakning.

Tak for lån af borde og bænke til handelstanden.

Og tak for hjælpen til alle som har medvirket til at få det hele til at glide.

Vi håber vi ses til næste år i uge 27 

God Sommer 

hilsen fra MB

Brian og Marina